Despre noi

Mazo este o prajitorie de cafea delicioasa, ce ofera clientilor sai cafea de specialitate proaspat prajita si atent selectionata din cele mai renumite regiuni ale lumii: Etiopia, Brazilia, Columbia, El Salvador, Costa Rica, etc.

Cafeaua de specialitate înseamnă boabe cu origini controlate, cumpărată de la fermieri care urmăresc atent și controlează etapele de creștere, recoltare și procesarea boabelor, pe care noi o prăjim pentru propriul coffeeshop și pentru toți iubitorii de cafea, care o pot prepara acasă sau în proriile locații.

Prajim doar cafea 100% Arabica, in cantitati mici, pentru a accentua calitatea aromelor fiecarei cafele in parte dar si pentru a oferi un produs cat mai proaspat. Cafeaua este impachetata in ambalaje special destinate acestui produs pentru a pastra calitatea boabelor. Produsele noastre se adreseaza atat pasionatilor de cafea care doresc sa savureze aromele unei cafele proaspat prajite in propriul camin cat si clientilor cafenelei noastre.

Prăjirea cafelei este o artă, care necesită un nivel înalt de cunoștințe și experiență, pentru a putea elabora profile ale căror rezultate să întrunească nivelul calitativ ”de specialitate”. Cafeaua trebuie atent monitorizată pe parcursul procesului de prăjire, pe durata căruia trebuie aplicate principii științifice de transfer termic, termodinamică și chimie, rezultând astfel un produs final care să își atingă cel mai înalt potențial de calitate și arome.

Dacă îți putem oferi informații suplimentare despre cafeaua noastră, nu ezita sa ne contactezi.